Presentation

Jag heter Camilla Berg och jag föder upp Belgiska Vallhundar, Tervueren och Malinois i liten skala. Jag har tävlat elitklass lydnad, spår, sök, skydd, lägre klass rapport. Jag har deltagit i fyra lydnads-SM, ett SM i agility-Lag, 3 skydds-SM, tränat upp en räddningshund, gått bevakningshundsutbildning. Bland mina träningskamrater finns det SM-ekipage i alla kategorier.

Jag är aktiv instruktör både privat och inom SBK. Har arbetat mycket med problemhundar och duktiga tävlingshundar på SM nivå. Jag är utbildad domare inom SBK och SKK. Jag fick den äran att döma lydnaden på SM 2000 i Göteborg.

Jag har även bistått polisen med lydnadsträning och även tränat upp ett antal tjänstehundar åt polisen ur egen uppfödning.

Hundarna i kenneln, som för närvarande bara är två till antalet, lever mitt i familjen och våra möbler. Mina valpkullar föds givetvis inomhus och växer upp hemma inne bland oss andra.

Min målsättning är att föda upp Tervueren som lämpar sig för bruksarbete. Hundarna ska vara öppna, tillgängliga, ha goda förutsättningar för att klara av bruksarbete och vara skottfasta.

Min uppfödning av Malinois intriktar sig på hundar som håller tjänstehundskvalité och som givetvis fungerar i familjen och vardagen.

Om Ni är intresserade av att köpa en valp från Ullhedens kennel eller om Ni bara har några funderingar är Ni välkomna att skicka ett email eller ringa till mig.

Kontaktuppgifter:

Camilla Berg
Tryffelvägen 2
18434 Åkersberga

070-628 07 73
(lättast att nå mig dagtid)

ullhedens@gmail.com